leacuri băbeşti pentru spondiloza cervicală

Discopatia cervicala se vindeca total cu frunza de brusture. In rândurile care urmează va prezint un tratament naturist cu ajutorul căruia m-am vindecat, după lungi suferințe, de discopatie cervicala.
Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat. Petasites officinalis, care creste din primăvara si pana toamna pe toate șanțurile, pe maluri de râuri si de paraie, pe sub umbra umeda, de păduri. Frunza proaspăt culeasa se pune seara înainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal (albastru), pana când se impregnează bine. Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adaugă o alta pânză si se fixează bine pe ceafa. Se poate fixa si cu un batic legat la spate pentru ca frunza sa nu alunece. Se tine pana dimineața. Tratamentul nu trebuie sa depășească 4-6 zile la rând. Eu am făcut acest tratament toamna, iar după prima noapte am putut sa-mi mișc capul fara sa mai amețesc, iar frunza era subțire ca o foita de țigară. Noaptea am simțit cum efectiv ceva îmi trăgea boala din ceafa. Dupa sase zile eram ca nou-născută, nu mai aveam nici un fel de problema, nici amețeli, nici dureri. Au trecut de atunci zece ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici măcar la control medical. Acest tratament este bun si pentru spondiloza lombara si pentru reumatism. Am marea rugăminte sa publicați aceasta rețetă deoarece este la îndemâna oricui. Nici nu va puteți închipui cată lume suferă de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra stării sufletești a bolnavului.
Articol preluat de la Emilia Puşcaş, Braşov.
Acest articol a fost publicat în de altele și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la leacuri băbeşti pentru spondiloza cervicală

  1. mama zice:

    pup autoru’, sunt atat de ametita ca-mi vine sa mor!, nu pot sa-mi tin directia, sa rotesc capul, sa ma aplec nu mai zic ca se rastoarna casa pe mine!

  2. elena zice:

    daca va reciti articolul poate dati si de mesajul meu, oare din ceaiul de brusture se poate face o cataplasma ? pentru ca sunt din oras si frunze nu am de unde sa procur, probabil n-ati facut incercarea sau ai facut-o, iarna cand nu sunt frunze verzi.

  3. Ileana fernolnd zice:

    Intr-adevar,este f.bun tratamentul cu frunze de brusture,mama mea făcea tot timpul împachetări cu aceste frunze pe toată coloana pe timpul nopții si era a doua zi ok.

  4. eliodora zice:

    Am facut cura xx de zile cu 5 pauza cu ceai de radacina de brusture (luati de la ADNATURA BRASOV) este suoer; mia luat durerea cruta de coxartroza; acum iau si acid hialuronic d ela farmacia Tei Bucu unde preturile sunt super( 29 in loc de 46) ne lipseste acidul hialuronic care lubrefiaza incheieturile, prcum ueil la masina; ceaiul se fac in 500ml apa buna, nu chiuveta, se fierbe acoperit 10 m s se las ala infuzie ica 15; eu l am baut cu lamaie fiind prea lesiiaic, gust de pamant.. 🙂

Lasă un comentariu