Afirmatie şocantă! BILL GATES

Am alergie la titlurile care conțin cuvântul „șoc”. De data asta însă cuvântul e la locul lui deși, personal, nu sunt nici șocat nici mirat.

Într-o recenta prezentare la o conferința TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbește despre problema emisiilor de CO2 și efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formula e urmărire a emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C, unde: P = Persoane / locuitori ai globului, S = Servicii/ persoana E = energie/ servicii, C = CO2 / unitate de energie

Apoi, el adaugă faptul ca, în scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, „probabil unul din factorii acestei înmulțiri ar trebui sa fie aproape de zero.” Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates începe sa descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … număr ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest număr cu 10 sau 15%. „

Puteți urmări aceste afirmații în limba engleza la: http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html

Reducerea populației lumii prin vaccinuri

Aceasta declarație a venit din partea lui Bill Gates fără urma de ezitare, fără a se bâlbâi sau a da vreun semn ca face o greșeală de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata și calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta. Deci, ce înseamnă următoarea afirmație a lui Bill Gates „dacă facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? „

In mod evident, aceasta afirmație implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel si „serviciile de îngrijire a sănătății”, despre care toți cititorii Natural News deja știu ca sunt, de fapt „servicii de perpetuare a bolilor” și aduc mai multe prejudicii decât ajuta oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile în asa fel încât sa duca la reducerea populației lumii?

In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populației, exista doar trei moduri reale în care acestea ar putea fi, teoretic, „eficiente” din punctul de vedere al celor care doresc sa reducă populația globului:

1) Ar putea ucide oamenii încet, într-un mod care trece neobservat, efectele apărând poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalității în întreaga lume ar scădea, reducând astfel populația lumii pentru mai multe generații succesive. Aceasta metoda prin care e provocata ”moartea lenta” ar putea părea mai acceptabila pentru oamenii de știință care doresc sa vadă populația mondiala în scădere, dar nu au destul curaj sa ucidă oamenii direct, prin medicina convențională. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane http://www.truthistreason.net/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population

3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca „arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar a slăbit ca urmare a vaccinărilor anterioare.

Fundatia Bill si Melinda Gates

Poate ca nu întâmplator, Fundația Bill și Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării si dezvoltării de „vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nano-materiale cu învelișuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecțiile.

Mai interesant, fundația sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluții de „castrare temporara”.

http://www.scribd.com/doc/32170890/Bill-Gates-Funds-Covert-Vaccine-Nanotechnology

Se pare ca acțiunile Fundației Gates sunt in totala concordanta cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menționat-o Bill Gates în discursul sau de la conferința TED:

CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalității (prin tehnologiile sterilizare) si creșterea penetrării vaccinurilor către întreaga populație a lumii, scopul sau declarat de reducere a populației globale cu 10 pana la 15% ar putea fi atins în doar câțiva ani.

Cine va rămâne în viata? Oamenii inteligenți

Lucru interesant despre toate acestea este faptul ca aceasta campanie de reducere a populației la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita în conștient. Iar acei oameni sunt, în general, mai inteligenți decât media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizația umana prin analiza serioasa a lucrurilor.

In cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie și va deveni o specie competitiva in univers, uciderea membrilor mai puțin inteligenți ai societății ar putea părea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabila. Nu sunt de acord cu aceasta abordare, dar poate fi exact ceea ce gândesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fără îndoială, o dovada ca ați picat un fel de test de IQ universal, indiferent dacă demararea acestei testări este sau nu intenția reala a celor ce influențează lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este si o trădare a propriei biologii, deoarece aceasta indica faptul ca nu aveți încredere în capacitatea propriului dvs. sistem imunitar de a va proteja chiar si de infecții ușoare.

Încercați sa nu fiți printre cei 10 – 15% care sunt sacrificați prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiți sănătoși și înțelepți și veți supraviețui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime în rândul gânditorilor convenționali ce nu au suficienta inteligenta cât sa pună la îndoială ce li se spune sa facă de către propriile guverne corupte.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în de altele și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s