lămâia

Nu mă pot abţine să republic tot felul de articole, care, lăsând de-o parte tonul lor hazliu de „breaking news”, vin să ne amintească un adevăr de necontestat: orice medicament are un corespondent natural, un fruct, o buruiană, o legumă şi e preferabil să apelam la aceste remedii în locul celor fabricate în laborator.

„Lămâia este un produs miraculos pentru  uciderea celulelor canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternica decât chimioterapia !!! De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii…

Gustul ei este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Daca aveţi posibilitatea, plantaţi un lamai in spaţiul  sau in gradina voastră. Cate persoane mor in timp ce acest secret este păstrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile multimilionare ale marilor corporaţii?
Cum stiti, lamaiul nu ocupa mult loc si este cunoscut pentru varietăţile sale de lamai si lime. Puteţi sa consumaţi fructul in diverse moduri : puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, serbet etc.
I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un  remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate in toate tipurile de cancer. Se considera, de asemeni, ca este un agent antimicrobian cu spectru larg, care  controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni si a viermilor, regularizează tensiunea arteriala crescuta si este antidepresiv, combate stress-ul si bolile nervoase.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa acestei informaţii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirma ca după mai mult de 20 de experimente efectuate in laborator dupa 1970, rezultatele au relevat ca sucul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostata, de plămân, de pancreas…
Componentele acestui arbore au demonstrat ca acţionează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual in lume pentru incetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca f. uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge  numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase !”
Institutul de Ştiinţe in Sănătate, L.L.C. 819 N. Str Charles Baltimore, MD 1201

 

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în de altele și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s