salată cu piept de pui

Salata de piept de pui cu  crudităţi se poate face în mai multe feluri şi nu avem neapărată nevoie de maioneză. Dacă ne propunem un aperitiv  sau o gustare uşoară la birou, salata asta e lucrul potrivit.

Ingrediente: un morcov (150g), o jumătate de ţelină (150g), o sfeclă roşie mică (100g), puţină varză (150g), un castravete murat, piept de pui la grătar (150-200g), ulei de măsline, 100g măsline, sare, piper, zeamă de lămâie, după gust.

Prepararea nu e mare scofală. E bine să începem prin a face unul sau doua grătare din piept de pui. Până ce acestea se răcesc, mărunţim zarzavaturile, după cu se vede în imagine, în bastonaşe cât mai subţiri, iar varza, fideluţe, după care le amestecăm într-un castron mai mare, le dăm sare, piper, puţină zeamă de lămâie şi vreo 2 linguri de ulei de măsline. În cele din urmă tăiem şi grătarele în fâşii şi le rătăcim printre verdeţuri.

Şi gata, adăugăm măslinele şi putem mânca.

Poftă bună!

Acest articol a fost publicat în la cratita. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s