NASA

Iar am primit un mail. Departe de mine gândul de a vă indispune de sarbători, că, la urma urmei nici nu sunt veşti proaste  şi s-ar putea, foarte bine, să nici nu fie adevărate. Luaţi-o ca fapt divers şi, dacă înţelegeţi ce se va întampla concret,  spuneţi-mi şi mie… Ce-mi mai plac mie mailurile de genul ăsta!      
    
NASA VORBESTE ,  anunta ca   Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie. Schimbarile care se asteapta in 2012  vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.
          –  Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.
          – Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.
          – Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace .
          – Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.
          – Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.
          – Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.
          – Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

           Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din   centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
       Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.
           Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cuCentura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
           Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa  existenta inCentura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

           Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. 
           Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile   de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole.
           Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.
           Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.
           In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice.
           Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului, iar cuvantul de ordine este diversitatea.
          

                                           2012 pe Terra


                Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!

                Centura Fotonicaatat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensaradiatie electromagnetica,atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).
                 Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.
                 In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor, iar ca rezultat. nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!
                 Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.
                 Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei, iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA , va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).
                 Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba „bataia inimii”.
                 Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, „rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980,de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale ! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avea suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !
                 Inca neclar?
                 Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !

                 Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel „Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii. Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.
                Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

 • – intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
 • – vom depasi tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;
 • – banii vor disparea ca necesitate;
 •   – vom intra in Dimensiunea a 5-a;
 •   – ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

               In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna – este semnul ca organismul se purifica):
        – migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;
        – simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin   

          tratamente clasice;
        – slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;
        – modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

              In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducind la o crestere a celor umane.
              Est e asa-numita „inaltare – ridicare la Cer „, despre care vorbesc si vechile scrieri.
             „Inaltarea” fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii.
              Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine.
              Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.
              Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani,oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular, iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.
              Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:
            – intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;
            – folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
            – toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
            – se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;
            – corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

             Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta  profetie este reala sau falsa. Deci ,ce trebuie sa faci ? … Fa schimbari majore in viata ta ,invata sa fi un generator defrecvente inalte (bunatate , iubire , armonie , lumina, intelegere, compasiune,  )ca sa corespunzi cu frecventa Pamantului (Mama Gee) care deja a inceput ascensiunea spre dimensiunea a 5-a.

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în de altele. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la NASA

 1. -_- zice:

  Un mare bullshit!

 2. Am citit destul de multe pe seama acestui subiect, iar majoritatea informaţiilor din textul de mai sus îmi erau cunoscute. Recunosc că mi-ar plăcea să aibă loc o asemenea „triere” a oamenilor, pe baza spiritualităţii!!! De fapt, cred că va fi şi sosit timpul pentru aşa ceva…

 3. Cineva zicea că vestea-i un mare „bullshit”… Eu îmi rezerv dreptul să nu-i cred nici pe unii, nici pe alţii dar, sincer, mă încearcă şi pe mine o oarecare părere de rău că lumea nu se curăţă puţin.

 4. -_- zice:

  Sa fim seriosi… „Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta inCentura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.”? Chiar nu puteau inventa ceva mai original? Eu va recomand sa cititi linkurile care le-am pus mai sus. Mai ales acesta http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-guest.html. Subiecte de genul acesta sunt de cativa zeci de ani. Doar data se tot schimba, ca na, daca nu o nimeresti din prima, poate poate o nimeresti din a doua.

 5. -_- zice:

  De unde imi dau seama ca mailul e un mare bullshit e prin simplul fapt ca incepe cu „NASA vorbeste”. Punct.

 6. Dom’le, cine ştie, ştie! Merci de informaţii dar nu-mi cere să fiu serios, că-mi ceri prea mult… Azi e vineri, suntem în prag de weekend şi-mi ceri să fiu serios? Zău, cere-mi altceva!

 7. oana zice:

  Stirile astea imi stirnesc deopotriva ginduri ironice dar si melancolice,ceva nu mi se pare ca se leaga,mor unii si se inalta spiritual ceilalti,cei care mor sint la un nivel mai mic,cum ramine cu cei care supravietuiesc,nu-i vor plinge pe cei care pleaca?In concluzie le va fi dor de ceva inferior?sau nu vor plinge dupa nimeni,atunci unde e iubirea si compasiunea?Cel pe care il cred apropiat nu ma va plinge?sa traiesc inca 2 ani cu ideea ca va fi doar o usurare plecarea mea?sau ca nu-mi vor lipsi daca ramin,cei dragi?

 8. Ai observaţii corecte şi trebuie să spun că, în perversitatea mea, am publicat ştirea asta „la marea plezneală”, ca să mă exprim cât mai cult… Vroiam să văd dacă supoziţia mea se confirmă, adică dacă oamenii sunt plecaţi cu toţii la vânătoare de senzaţional. Din păcate aşa e, dacă public ceva mai acătării sau o poezie, am, în zilele bune, 15-20 de vizitatori, restul, pană la 150-200 fiind căutători de reţete culinare şi câţiva amatori timizi de literatură. Dimpotrivă, dacă public o tâmpenie, ca cea de astăzi, vizitatorii-cititori ajung rapid înspre 50-60 şi comentează cu patimă, ca domnul sau doamna, care îmi repeta că totul este „un bullshit”. Ştiam şi eu dar ştirea mi se părea amuzantă, îmbrăcând pe alocuri, cum bine ai remarcat, aspecte hilare. Asta e, constat cu cinism, ăştia suntem noi, dar e mai bine să râdem noi de noi decât să râdă alţii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s